Op maat gemaakte gordijnen
085 130 91 89 ma - vr / 08:30 - 17:00 uur

Brandvertragende gordijnen


Brandvertragende gordijnen

Als je op zoek bent naar brandvertragende gordijnen, ben je bij ons aan het juiste adres. Ons assortiment in brandvertragende gordijnen is niet erg breed. Dit komt omdat er niet veel vraag naar is bij particulieren, maar wij vinden dat we het toch moeten aanbieden. Er is niet erg veel vraag naar brandvertragende gordijnen omdat dit soort gordijnen vaak alleen op plaatsen hangen waar het verplicht is.

Brandvertragende gordijnen

Waar worden brandvertragende gordijnen voor gebruikt?

In hotels, restaurants, cafés en B&B ’s worden vaak brandvertragende stoffen gebruikt als raamdecoratie. Soms wordt dit zelfs verplicht door de verzekering. Het is dus zeker aan te raden om hier rekening mee te houden! Gelukkig zijn deze gordijnstoffen tegenwoordig niet altijd meer duurder dan normale stoffen. Het is dus alleen maar voordeliger om te kiezen voor brandvertragende gordijnen in dit soort situaties.

 

Brandvertragende gordijnen voor thuis

Een brand in huis kan altijd gebeuren zonder dat je het direct doorhebt. Vuur in huis kan zich erg snel ontwikkelen en in een oogwenk veranderen in een uitslaande brand. Als je een brand in huis hebt zijn gordijnen erg gevaarlijk omdat ze makkelijk vlam vatten. Daarom zijn de brandvertragende gordijnen uitgevonden. Brandvertragende gordijnen smelten als het ware weg bij een brand, op deze manier kunnen de gordijnen niet meer de grootste oorzaak zijn van een uitslaande brand. Ben je benieuwd naar ons assortiment klik dan hier.

Certificaat

Bestel je een brandvertragend gordijn in onze webshop dan is het uiteraard mogelijk om er een certificaat bij te krijgen. Dit certificaat geldt als bewijsmateriaal dat de gordijnen apart zijn behandeld en dus brandvertragend zijn. Op dit certificaat staat onder andere de soort gordijnstof en een handtekening als bewijs dat het op de juiste manier behandeld is.

Vraag je proefstalen aan

Aantal stalen: {{ cart.free_sample_item_count }}/10

{{ item.product.name }}

Verwijderen

Rond de aanvraag af

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.