Op maat gemaakte gordijnen
085 130 91 89 ma - vr / 08:30 - 17:00 uur

Extra hoge gordijnen


Het raam meten

Het meten van het raam veranderd niet in dit geval, vandaar dat het vrij normaal lijkt om extra hoge gordijnen te hebben en te laten maken. Dus je meet gewoon de hoogte van plafond tot vloer en de breedte van het raam. Hiervoor hebben wij duidelijke meetinstructies. Dit kan soms een lastige taak zijn als je er niet goed bij kunt. Heb je een extra hoog gordijn nodig, vraag dan om advies! Het is namelijk niet mogelijk om elke stof te kantelen (draaien). Sommige stoffen zakken heel erg uit en zijn hier gewoon niet voor gemaakt.

Collectie gordijnen

 

Het gordijn maken

Vaak worden voor extra hoge ramen kamerhoge gordijnstoffen gebruikt. Dit wilt zeggen dat de stof een standaard hoogte heeft van ongeveer 280 cm tot 320 cm (verschilt per stof). Als je een raam hebt van 400 cm hoog dan moet de stof dus gekanteld (gedraaid) worden. Nadat de stof gedraaid is, is de hoogte van de stof de breedte. Mocht je een breed raam hebben dan kan dit niet meer uit één stuk gemaakt worden omdat de maximaal haalbare breedte nu beperkt is. Dan zijn er twee opties mogelijk:

  1. Je kiest voor een aantal losse stukken zodat er geen naad in het gordijn komt.
  2. Je kiest voor een aantal stukken die aan elkaar gemaakt worden zodat je toch één gordijn hebt, nu komt er wel een naad in het gordijn.

Als je een extra hoog gordijn nodig hebt kunnen wij dit voor je maken, neem dan wel even contact op zodat we het even kunnen bespreken. Heb je nog vragen of wil je gewoon wat meer advies, neem dan ook even contact met ons op.

 

Vraag je proefstalen aan

Aantal stalen: {{ cart.free_sample_item_count }}/10

{{ item.product.name }}

Verwijderen

Rond de aanvraag af

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.