Op maat gemaakte gordijnen
085 130 91 89 ma - vr / 08:30 - 17:00 uur

Gordijnen op de slaapkamer


Gordijnen op de slaapkamer

In de meeste gevallen is het in eerste instantie de bedoeling om de slaapkamer zo goed mogelijk te verduisteren met gordijnen. Daarnaast is raamdecoratie op de slaapkamer tegenwoordig bijna een must voor een warme en gezellige aankleding van de kamer. Alle slaapkamers zijn verschillend, er zijn dus ook veel mogelijkheden en opties voor raamdecoratie op de slaapkamer.

Slaapkamergordijnen

Een donkere slaapkamer zonder rolluiken

Als het in de avond vroeg donker wordt en in de ochtend weer snel licht, dan wil je natuurlijk gewoon kunnen slapen zonder dat het licht de slaapkamer binnendringt. Heb je geen rolluiken op de slaapkamer, kies dan voor verduisterende raamdecoratie. Sommige mensen houden er van als er in de ochtend nog een beetje licht naar binnen komt. Vindt je het niet erg als het niet helemaal donker is, kies dan voor een overgordijn. Een overgordijn houdt het meeste licht tegen, alleen het erg felle licht schijnt er een beetje door.

Ben jij iemand die totaal niet kan slapen als er ook maar een beetje licht de slaapkamer binnen komt, kies dan voor een verduisterend gordijn of een overgordijn met een voering erachter. Raamdecoratie op de slaapkamer is dus niet alleen voor de gezelligheid en aankleding, maar ook voor een goede nachtrust.

Het is erg lastig om te oordelen over de kleur en lichtdoorlatendheid van de stof als je online de gordijnstoffen moet bekijken. Daarom hebben wij een gratis kleurstalen service. Wil je het verschil zien tussen een overgordijn en een verduisterend gordijn, vraag dan van beide gordijnsoorten een gratis kleurstaaltje aan. Op het moment dat ze binnen zijn is het verschil makkelijk te zien en is de keuze voor raamdecoratie op de slaapkamer snel gemaakt!

 

Een donkere slaapkamer met rolluiken

Heb je rolluiken voor het slaapkamerraam die er voor zorgen dat het helemaal donker is als je gaat slapen, dan is vaak een vitrage of inbetween al genoeg! Een vitrage of inbetween wordt dan vaak gebruikt voor de aankleding van de ruimte. Mocht je overdag veel inkijk hebben, dan is dit soort raamdecoratie zeker een aanrader om voor het slaapkamerraam te hangen.

 

Inkijk van buitenaf in de slaapkamer

Als je overdag de rolluiken of verduisterende gordijnen op de slaapkamer open hebt, dan kan het zijn dat mensen vanaf de straat of de (over)buren makkelijk naar binnen kunnen kijken. Daarom hangen er vaak twee soorten raamdecoratie achter elkaar op de slaapkamer. Als je inkijk van buitenaf wilt voorkomen zorg er dan voor dat er overdag een vitrage of dunne inbetween voor het raam hangt. Op deze manier kunnen de mensen niet zomaar naar binnen kijken.

Vraag je proefstalen aan

Aantal stalen: {{ cart.free_sample_item_count }}/10

{{ item.product.name }}

Verwijderen

Rond de aanvraag af

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.