Op maat gemaakte gordijnen
085 130 91 89 ma - vr / 08:30 - 17:00 uur

Gordijnen voor de babykamer


Gordijnen voor de babykamer

Is er een kleintje op komst en ben je alvast aan het oriënteren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Want als de baby een goede nachtrust heeft heb jij dat ook. Het is daarom belangrijk om zoveel mogelijk licht tegen te houden, dit doe je met een overgordijn of verduisterend gordijn.

Babykamer gordijnen

Een maatwerk gordijn

Een tip van ons is om altijd te kiezen voor een op maat gemaakt gordijn van plafond tot vloer voor in de babykamer. Met een op maat gemaakt gordijn ben je er van verzekerd dat het precies past en er dus geen kieren ontstaan. Een maatwerk gordijn hoeft niet altijd duur te zijn! Vul daarom altijd even snel de prijscalculator in voor een indicatieprijs, zo zie je binnen een handomdraai of het babykamer gordijn nog in het budget past. Om de babykamer goed te verduisteren kies je voor een verduisterend of overgordijn. Vraag altijd een aantal kleurstaaltjes op om de kleuren in eigen licht te zien, zodat je meteen kunt beoordelen of de stof genoeg verduisterd en de kleur goed is. Het is natuurlijk erg belangrijk om de juiste raambekleding uit te zoeken voor jullie kleintje.

 

Kies niet voor een typisch babykamer gordijn

Kies een gordijn op de groei! Als je voor een typisch babykamer gordijn kiest met figuurtjes en kleurtjes dan is de kans groot dat als de baby groter wordt hij/zij het al snel niet meer leuk vindt. En waarom zou je gordijnen al na 4 jaar veranderen terwijl het er eigenlijk pas net hangt? Wil je toch een beetje kleur in de babykamer kies dan voor felle kleuren, denk dan bijvoorbeeld aan blauw, roze of groen. Het is natuurlijk ook mogelijk om te kiezen voor een natuurlijke kleur. Uiteraard zijn al onze stoffen te vinden in ons uitgebreide assortiment.

Heb je een mooi overgordijn gevonden maar is de stof net niet verduisterend genoeg? Het is bij ons mogelijk om een overgordijn te verduisteren, neem hiervoor even contact met ons op.

Vraag je proefstalen aan

Aantal stalen: {{ cart.free_sample_item_count }}/10

{{ item.product.name }}

Verwijderen

Rond de aanvraag af

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.