Op maat gemaakte gordijnen
085 130 91 89 ma - vr / 08:30 - 17:00 uur

Gordijnrail uit één stuk


Gordijnrails uit een stuk

Ben je op zoek naar een lange gordijnrail uit één stuk om je gordijnen op maat aan op te hangen? In een fysieke winkel kopen de klanten meestal de gordijnen en gordijnrails tegelijk. Gordijnrails wordt online vaak achteraf besteld of gaan deze even snel halen in de bouwmarkt om de hoek.

Onze gordijnrail

Gordijnrail bij de bouwmarkt

Ben je van plan om een gordijnrail bij de bouwmarkt te kopen, dan moet je aan veel dingen denken. Het is namelijk vaak zo dat ze maar één soort gordijnrail hebben met verschillende vaste lengtes. Wat veel mensen niet weten is dat er in deze gordijnrail maar één soort runner past. Dus heb of wil je een gordijn met een wave-plooi dan is de gordijnrail al niet meer geschikt. Het is namelijk zo dat gordijnen met een wave-plooi andere runners nodig hebben dan bijvoorbeeld een gordijn met een enkele of dubbele plooi.

Heb je een raam breder dan 4 meter, dan heb je vaak al een koppelstuk nodig (of een uitschuifbare gordijnrail). Dit kan er voor zorgen dat de runners niet meer soepel door de rail lopen omdat er een onderbreking zit in de gordijnrail.

Heb je een raam dat de bocht om gaat dan is het mooier om voor een gordijnrail te kiezen met een bocht, zodat het gordijn makkelijk door de rail kan lopen. Natuurlijk is het mogelijk om dit bij een bouwmarkt te krijgen, maar het is dan weer een los stuk wat er voor zorgt dat de gordijnrail onderbreekt. De kans wordt dus alleen maar groter dat het gordijn niet meer fatsoenlijk door de rail loopt. Bij een bouwmarkt moet je vaak ook alles apart kopen. Als je de juiste rail hebt gevonden moeten er bijvoorbeeld ook nog runners en steunen bij ter bevestiging.

 

Gordijnrail bij Curtain-Company

Koop je een gordijnrail bij Curtain-Company dan krijg je alles in één keer en alles uit één stuk geleverd! Heb je een raam van 6 meter lang, dan is dit geen probleem en kan deze geleverd worden. Bij ons is het mogelijk om een gordijnrail te krijgen tot 7 meter lang uit één stuk. Wij zorgen er voor dat de rail precies op maat gezaagd wordt en compleet gemaakt is. Wij leveren onze gordijnrail inclusief bevestigingsmateriaal en runners voor €12,50 per meter.

Ben je op zoek naar een gordijnrail met een bocht erin? Wij hebben een speciaal buigapparaat voor onze gordijnrail waarmee we onze klanten nog meer tevreden kunnen stellen. De gordijnrail kan maximaal 2 bochten hebben (links en rechts) en de extra kosten hiervoor zijn €7,50 per bocht. Dus heb je een ver uitstekende vensterbank of gaat er een raam de hoek om, dan is dit makkelijk op te lossen met onze buigbare gordijnrail. Heb je bijvoorbeeld een gordijnrail van 5 meter breed uit één stuk nodig met één bocht, dan is dit geen probleem!

Er is één lastig gedeelte aan het online bestellen van een lange gordijnrail uit één stuk. En dat is de verzending. Dus heb je een lange gordijnrail nodig neem dan even contact met ons op over de mogelijkheden. Heb je de gordijnrail al besteld dan nemen wij contact met je op. Een lange gordijnrail uit één stuk is namelijk erg lastig te verzenden aangezien het op deze lengte een fragiel product is, ook is het voor DHL erg lastig om dit te vervoeren.

Heb je vragen, neem dan contact met ons op voor een gratis adviesgesprek door te bellen naar 085-1309189 of mail ons via info@curtain-company.nl.

 

Vraag je proefstalen aan

Aantal stalen: {{ cart.free_sample_item_count }}/10

{{ item.product.name }}

Verwijderen

Rond de aanvraag af

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.