Op maat gemaakte gordijnen
085 130 91 89 ma - vr / 08:30 - 17:00 uur

Haal het voorjaar in huis


Het voorjaar komt eraan! Het juiste moment om nieuwe gordijnen te kopen.

Het weer slaat om, er komt weer kleur in de natuur en de vogels beginnen weer te fluiten. Dit betekent dat het voorjaar om de hoek staat. Het juiste moment om nieuwe raamdecoratie aan te schaffen wat ons betreft. Lees in deze blog hoe je het voorjaar in huis haalt en laat je inspiratie helemaal losgaan op de nieuwe gordijnen.

Onze collectie

Ga voor een kleurtje

Nu het mooie weer er aankomt krijgen de meeste mensen weer kriebels in de handen om van alles te gaan ondernemen. Ben je toe aan nieuwe gordijnen kies dan voor een fris kleurtje. Aangezien het zomer wordt, is het verstandig om voor een lichte en zomerse kleur te kiezen. Heb je al een huis met veel kleur en zijn de gordijnen juist elementen die de rust in huis moeten houden? Ga dan voor een “standaard” kleur zoals wit, beige of grijs.

Mis je nog wat kleur in huis? Hier hebben wij de juiste oplossing voor, aangezien er ook fleurige kleuren in ons assortiment staan. Kies dan voor een “gewaagde” kleur zoals goud, paars of misschien wel groen! De gekozen kleur moet natuurlijk wel in het interieur passen, zorg er dus voor dat de kleur meerdere keren terugkomt in huis. Dit kan in kleine accessoires (zoals kussens) of in de vorm van een aandachtstrekker zoals een tapijt of beeld.

 

Kies voor een luchtige gordijnstof

Wil je het interieur lekker zomers houden maak dan een keuze tussen een vitrage of een inbetween. Waarom moet je hiervoor kiezen? Omdat dit lekker luchtige stoffen zijn waardoor je nog genoeg zonlicht in huis krijgt ook al zijn de gordijnen dicht.

Een vitrage is een erg dunne stof waar je makkelijk doorheen kijkt en wordt vaak gecombineerd met overgordijnen. Een inbetween is net wat dichter geweven dan een vitrage en hierdoor kan je zelf nog naar buiten kijken, maar de eerste inkijk van buitenaf is hiermee verdwenen. Inbetweens zijn vaak ook in meer verschillende kleuren beschikbaar.

 

Waarom nieuwe gordijnen in het voorjaar?

De voorjaarsschoonmaak is eigenlijk al iets van vroeger. En dit is er eigenlijk altijd wel een beetje ingebleven. Iedereen heeft de hele winter binnen gezeten omdat het koud was, nu het weer warm wordt gaan de mensen van alles opruimen en gaan ze het huis weer opknappen. Denk hierbij aan alles uit huis gooien wat ze niet meer nodig hebben of waar ze op uitgekeken zijn, de tuin zomer klaar maken en het interieur een boost geven.

Overgang van zomer naar winter

Mocht je later in het jaar, als het weer kouder wordt, nog iets extra’s of warmers voor je raam hebben? Dan kan je er altijd nog voor kiezen om een overgordijn voor een vitrage of inbetween te hangen.

 

Vraag je proefstalen aan

Aantal stalen: {{ cart.free_sample_item_count }}/10

{{ item.product.name }}

Verwijderen

Rond de aanvraag af

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.