Op maat gemaakte gordijnen
085 130 91 89 ma - vr / 08:30 - 17:00 uur

Helpt een gordijn bij de voordeur?


Gordijn bij de voordeur?

Bij het creëren van een uitnodigende en stijlvolle entree, zijn gordijnen onmisbaar. Gordijnen veranderen je entree naar een warme en gastvrije ruimte. Daarnaast zijn er nog meer voordelen die een gordijn biedt. Zo is een tochtgordijn bij de voordeur een ideale oplossing om tocht tegen te gaan.

Tochtgordijnen

De kracht van gordijnen

Door gordijnen toe te voegen vergroot je de uitstraling in en buiten je huis. Of het nu gaat om je woonkamer, slaapkamer of je voordeur. Een goed gekozen gordijn kan een vleugje kleur en persoonlijkheid toevoegen aan je entree. Daardoor wordt het direct uitnodigender.

Privacy en veiligheid

Gordijnen bieden ook een extra laag privacy. Door gordijnen toe te voegen, voorkom je die nieuwsgierige blikken in de avond. Zo kun je doen en laten in huis wat je wil.

Temperatuur regeling

Wist je dat gordijnen kunnen helpen bij temperatuur regeling? Ze kunnen de kou buiten houden in de winter. In de zomer blokkeren ze de brandende zon. Door een set gordijnen op te hangen bespaar je effectief. Minder warmteverlies in de winter, en minder minder hitte in de zomer.

Het kiezen van het juiste gordijn

Materiaal doet er toe

Welke gordijnen je gaat gebruiken is van belang. Gordijnen met een dikke stof of gevoerde gordijnen zijn uitstekend voor isolatie. Maar lichte gordijnen kunnen elegantie toevoegen en natuurlijk licht filteren.

Maat en lengte

Zorg ervoor dat je gordijnen de juiste maat en lengte hebben voor je voordeur. Gordijnen die te kort of te lang zijn, kunnen er vreemd uitzien. Meet zorgvuldig voordat je ze aanschaft. Om je hiermee te helpen, bieden wij de meetgarantie!

Kleur en stijl

Harmoniseer de kleur en stijl van het gordijn met de buitenkant van je huis. Het maakt niet uit of je van kleuren houdt, of van een bepaalde plooi. Wij hebben het in ons assortiment. Er is een gordijn voor elke smaak.

Installatie

Juist ophangen

Hang je gordijnen op de juiste manier op om die afgewerkte uitstraling te bereiken. Gebruik de juiste materialen voor jouw type gordijn. Bevestig deze stevig om het ideale eindresultaat te bereiken.

Helpt een gordijn bij de voordeur

Als het gaat om tochtgordijnen, krijgen we vaak de vraag: Helpt een gordijn bij de voordeur? Het antwoord is zeker een ja. Het helpt je op verschillende manieren:

Warm welkom

Een gordijn bij je voordeur biedt een warm welkom aan gasten. Het zorgt direct voor een huiselijke uitstraling en een warm gevoel.

Functionele voordelen

Naast esthetiek bieden gordijnen functionele voordelen. Ze helpen bij de temperatuurregeling, filteren het licht en bieden privacy. Ze hebben niet direct een isolerende werking, maar helpen wel tegen tocht.

Zijn gordijnen geschikt voor alle soorten voordeuren?

Gordijnen kunnen worden aangepast voor de meeste soorten voordeuren, inclusief enkele en dubbele deuren. Voor unieke of oversized ingangen zijn mogelijk op maat gemaakte gordijnen vereist.

Vraag je proefstalen aan

Aantal stalen: {{ cart.free_sample_item_count }}/10

{{ item.product.name }}

Verwijderen

Rond de aanvraag af

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.