Op maat gemaakte gordijnen
085 130 91 89 ma - vr / 08:30 - 17:00 uur

Inbetween gordijnen


Inbetween gordijnen

Inbetween gordijnen, echte sfeermakers in een interieur. Je ziet ze overal hangen maar wat zijn het nu eigenlijk voor gordijnen? In deze blog kom je alles te weten over inbetween gordijnen en wat ze toevoegen aan jouw interieur.

Onze collectie inbetweens

Wat zijn inbetween gordijnen?

In veel huizen hangen (meestal in de woonkamer) vitrages met daarachter overgordijnen. De vitrages worden overdag gebruikt en zijn dus eigenlijk altijd dicht. Om het in de avond helemaal af te sluiten worden de overgordijnen dichtgemaakt. Op deze manier heb je tijdens alle dagdelen privacy! Inbetweens zijn gordijnen die tussen de dikte van een vitrage en overgordijn in zitten, een inbetween neemt dus eigenlijk de taken van de vitrage en het overgordijn over. Inbetweens zijn transparante gordijnen waarmee je de inkijk van buitenaf weghaalt, zelf is het nog wel mogelijk om naar buiten te kijken.

Als het ’s avonds donker wordt dan is het juist omgekeerd, de mensen kijken nu makkelijker van buiten naar binnen. Heb je een rolluik die elke avond dichtgaat dan is een inbetween natuurlijk ideaal. Verder adviseren wij om bij een inbetween toch nog te kiezen voor een ander soort raamdecoratie waarmee je de ruimte sfeervol afsluit, denk bijvoorbeeld aan overgordijnen, rolgordijnen of jaloezieën. Dit is alleen nodig als het raam aan een straat ligt waar vaak mensen langs lopen/rijden.

 

De voordelen van inbetweens

Men wilt vaak graag naar buiten kunnen kijken als ze in hun eigen huis zijn, maar zelf willen ze niet bekeken worden. Inbetween gordijnen zijn hier perfect voor! Ze halen niet alleen de inkijk weg maar filteren ook nog eens het felle (zon)licht. Heb je vaak last van de zon op het beeldscherm van je tv of computer dan kunnen inbetweens wel eens de oplossing zijn. Uiteraard verbeteren inbetweens ook de akoestiek in huis net zoals elke andere gordijnsoort.

Inbetweens zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en structuren, dit komt omdat er vaak wat kleur aan het interieur wordt gegeven d.m.v. gordijnen. Als je twijfelt om voor een kleurtje te gaan, doe het dan met inbetween gordijnen. Omdat er veel licht door het gordijn komt wordt de kleur vaak iets minder fel dan bij (bijvoorbeeld) een overgordijn.

Onze inbetweens zijn allemaal kamerhoog verkrijgbaar, waardoor je naadloze gordijnen krijgt zonder banen!

Heb je nog wat meer advies/informatie nodig over de raamdecoratie voor bij jou in huis, neem dan zeker contact met ons op voor een gratis adviesgesprek!

Vraag je proefstalen aan

Aantal stalen: {{ cart.free_sample_item_count }}/10

{{ item.product.name }}

Verwijderen

Rond de aanvraag af

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.