Op maat gemaakte gordijnen
085 130 91 89 ma - vr / 08:30 - 17:00 uur

Online goedkope gordijnen bestellen


Goedkope gordijnstoffen

Het grootste verschil in prijs tussen Curtain-Company en de fysieke winkels is de prijs in gordijnstoffen. In ons assortiment vindt je de gordijnstoffen die ook te krijgen zijn bij de woninginrichter bij jouw in de buurt, maar dan goedkoper! Fysieke winkels hebben gewoonweg grotere winstmarges nodig om de winkel en het personeel te betalen. Buiten dit bestellen wij de gordijnstoffen direct in bij de bron, zodat we online goedkope gordijnen kunnen aanbieden.

Goedkope gordijnen

 

Doe-het-zelf

Mensen die online goedkope gordijnen willen bestellen moeten eigenlijk alles zelf doen. Ze kiezen de stof uit die ze zelf het mooiste vinden en de kleur die het best in het interieur past. De klant moet zelf de juiste maten opmeten en doorgeven, waar wij dan het perfecte gordijn van maken. Uiteraard hang je ook je eigen gordijnen op, bij de levering vindt je een duidelijke handleiding hoe je de op maat gemaakte gordijnen ophangt.

Deze doe-het-zelf factor speelt uiteraard ook mee in de uiteindelijke prijs voor jouw online bestelde gordijnen. Bij een fysieke winkel is dit altijd een standaard service, het enige wat de klant dan hoeft te doen is de stof uit te kiezen, de rest doet de winkel. Uiteraard wordt deze “service” meegerekend in de uiteindelijke prijs. Deze service wordt vaak aan de stofprijs toegevoegd en/of beschreven als montagekosten. Hierdoor is het bestellen van online gordijnen goedkoper, maar zeker niet minder in kwaliteit!

 

Helpdesk

Heb je hulp nodig bij het nemen van de juiste beslissingen of het ophangen en monteren van de gordijnen? Dan is contact opnemen erg makkelijk! Wil je direct antwoord op je vraag, neem dan contact op via onze live chat voor korte vragen of bel ons even op via 085-1309189 voor wat lastigere vragen. Heb je een uitgebreide vraag die je voor jezelf ook even zwart op wit wilt hebben, stuur dan even een mailtje naar info@curtain-company.nl. Uiteraard zijn wij ook bereikbaar via Instagram en Facebook!

Vraag je proefstalen aan

Aantal stalen: {{ cart.free_sample_item_count }}/10

{{ item.product.name }}

Verwijderen

Rond de aanvraag af

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.