Op maat gemaakte gordijnen
085 130 91 89 ma - vr / 08:30 - 17:00 uur

Online luxe gordijnen kopen


Luxe gordijnen online kopen

Als je op zoek bent naar luxe gordijnen tegen een lage en scherpe prijs dan ben je bij Curtain-Company aan het juiste adres. Onze webshop is alleen gevuld met kamerhoge en kwalitatief hoge stoffen. De gordijnstoffen kopen wij direct bij de bron in. Dit maakt het mogelijk om luxe gordijnen online te bestellen tegen een scherpe en lage prijs.

Online luxe gordijnen

Over onze luxe gordijnen

Wij hebben al onze (luxe) gordijnstoffen geselecteerd op basis van een aantal belangrijke punten. Een van deze belangrijke punten is dat wij al onze stoffen hebben uitgezocht op gebruiksvriendelijkheid. Denk bij gebruiksvriendelijk bijvoorbeeld aan het wassen en strijken van de luxe gordijnen. Wij hebben er ook voor gekozen om alleen kamerhoge gordijnstoffen te verkopen om het voor de klanten zo makkelijk mogelijk te houden, er zijn namelijk ook gordijnstoffen met een breedte van 140 cm. Kamerhoge stoffen zijn gordijnstoffen die een minimale hoogte hebben van 280 cm, aan de breedte zit eigenlijk geen limiet. Gordijnen met een breedte van 140 cm zorgen er voor dat er een naad in het gordijn komt wat vaak niet mooi is.

Denk bij luxe gordijnen bijvoorbeeld aan raambekleding gemaakt van velours. Velours (overgordijn Hebe of Abelia) is een erg zachte stof waar een mooie glans overheen zit. Maar denk ook aan overgordijn Montia die erg mooi in een landelijk interieur past! Als je op zoek bent naar een luxe inbetween, neem dan eens een kijkje bij gordijnstof Datura of Atropa. Natuurlijk hebben wij nog veel meer stoffen waar wij luxe gordijnen van maken. Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze, neem dan contact met ons op voor een gratis adviesgesprek!

 

Gordijnen voor extra grote ramen

Het feit dat wij alleen kamerhoge stoffen hebben wilt zeggen dat wij luxe gordijnen maken die vrijwel voor alle grote ramen passen. Onze webshop is ingesteld op een hoogte van maximaal 280 cm omdat dit de maximale hoogte is van een aantal gordijnstoffen in ons assortiment. Uiteraard zijn er ook stoffen die over de 300 cm gaan. Heb je een groot raam waar een gordijn voor moet die hoger is dan 280 cm? Neem dan even contact met ons op, dit kan telefonisch maar natuurlijk ook via onze e-mail. Heb je een extra hoog raam, lees dan even onze blog over hoge ramen. Hierbij moeten wij de gordijnstof “kantelen” (omdraaien), dit is niet bij alle gordijnstoffen mogelijk.

Aflevering

Voordat het online bestelde gordijn op de post kan moet het natuurlijk eerst worden ingepakt. Het gordijn wordt eerst in een beschermlaagje ingepakt dat beschermt tegen vochtige omstandigheden tijdens de bezorging (als het bijvoorbeeld hard regent kan er niets met het gordijn gebeuren). Daarna wordt het in een stevige kartonnen doos gedaan die goed wordt afgesloten. Mocht er toch iets mis zijn, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten!

Vraag je proefstalen aan

Aantal stalen: {{ cart.free_sample_item_count }}/10

{{ item.product.name }}

Verwijderen

Rond de aanvraag af

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.