Op maat gemaakte gordijnen
085 130 91 89 ma - vr / 08:30 - 17:00 uur

Verschil tussen Vitrage en Inbetween


Vitrage

Vitrage gordijnen zijn lichte en transparante gordijnen die vaak gebruikt worden als extra laag voor privacy en lichtregeling. Ze staan ook wel bekend als voilegordijnen. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van vitrage:

Transparantie: 

Vitrages zijn bijna doorschijnend en laten veel natuurlijk licht binnen. Ze zorgen voor privacy overdag, maar bieden beperkte privacy 's nachts.

Gebruik: 

Je ziet vitrages vaak in woonkamers en eetkamers. Maar eigenlijk passen ze in iedere ruimte waar je een lichte, luchtige uitstraling wilt behouden.

Stijl: 

Vitrages passen goed bij zwaardere gordijnen of jaloezieën. Vaak worden ze gebruikt als extra laag voor extra stijl in het interieur.

InBetween

In between gordijnen, ook wel bekend als tussengordijnen, vallen ergens tussen vitrage en zwaardere gordijnen in. Ze hebben enkele unieke eigenschappen die ze onderscheiden:

Lichtdoorlatendheid:

In between gordijnen zijn semi-transparant. Dit betekent dat ze enigszins doorschijnend zijn maar meer privacy bieden dan vitrage. Ze zorgen voor een mooie lichtspreiding in de kamer.

Functionaliteit:

Deze gordijnen zijn ideaal voor ruimtes waar je wel natuurlijk licht wilt behouden, maar ook wat privacy nodig hebt. Denk eens aan de slaapkamer.

Stijl:

In between gordijnen passen goed bij een breed scala aan interieurstijlen, van landelijk tot modern. Ze zijn veelzijdig en kunnen als stand-alone raambekleding worden gebruikt.

Het belangrijkste verschil tussen vitrage en in between gordijnen is de mate van transparantie. Daarnaast zit er nog een verschil in de functie ervan. Vitrage is voornamelijk decoratief en laat veel licht binnen. Inbetween gordijnen zijn zowel lichtdoorlatend als functioneel voor privacy.

Vitrage of inbetween gordijnen bestellen?

In maar liefst 4 stappen heb jij je inbetweens al besteld en binnen 10 werkdagen in huis. Een inbetween heb je dus al binnen enkele minuten besteld.

Heb je nog geen idee of de stof de juiste is? Dan kun je tot 12 gratis kleurstalen bestellen. Deze kun je thuis bekijken in de situatie.

Geef ons door welke plooi je wilt en welke maatvoering de inbetween moet krijgen. Daarnaast willen wij weten hoe de inbetween verdeeld moet worden. Ook willen we weten of we het gordijn moeten afwerken met een loodveter of onderzoom. Twijfel je of je de juiste keuze maakt tijdens het invullen, neem dan even contact met ons op en wij helpen je op weg!

Vraag je proefstalen aan

Aantal stalen: {{ cart.free_sample_item_count }}/10

{{ item.product.name }}

Verwijderen

Rond de aanvraag af

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.