Op maat gemaakte gordijnen
085 130 91 89 ma - vr / 08:30 - 17:00 uur

Waarom gordijnen op maat?


Waarom gordijnen op maat?

Ben je toe aan nieuwe gordijnen of heb je net een nieuw huis waar nog geen raamdecoratie hangt? Kies dan altijd voor gordijnen van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt in een professioneel confectie-atelier. Laat je keuze zeker niet vallen op tweedehands gordijnen, neem ook niet de gordijnen mee uit het vorige huis! Deze zijn vaak al erg vies en zien er niet meer strak uit, en daarnaast zijn ze vaak te lang of juist veel te kort dit ziet er erg slordig uit (ze hangen niet mooi in de plooi). Als je veel te grote en te lange gordijnen hebt dan ontstaan er ook veel stofverzamelplekken in je huis (meer schoonmaken dus).

Gordijnen op maat

 

Indien je voor gordijnen op maat kiest hoef je dus niet oneindig lang naar tweedehands gordijnen te zoeken die de juiste lengte en breedte maten hebben. Tegenwoordig kan je zelfs online gordijnen op maat bestellen, hierbij heb je vaak ruime keuzes. De maten zijn zelf erg makkelijk op te meten en in te vullen in de webshop. Na de bestelling worden de gordijnen netjes voor jou op maat gemaakt, hierdoor voorkom je het probleem van te korte of te smalle gordijnen.

Als je hebt geïnvesteerd in gordijnen op maat dan vergroot je de waarde van de woning. Niet alleen op financieel gebied, maar ook zeker op het gebied van sfeer en aankleding in huis. Kies je voor kwaliteitsgordijnen op maat dan ben je duurder uit maar je kunt er ook zeker langer van genieten.

 

Kies je voor op maat gemaakte gordijnen, dan heb je veel meer keuze in stoffen en kleuren. Je beslist dan zelf over de lengte van je gordijnen, of je een patroon in de stof wilt en natuurlijk welke plooi je in het gordijn wilt hebben. Door te kiezen voor de juiste raambekleding maak je je huis helemaal af! Kies je bijvoorbeeld voor een vitrage, inbetween, overgordijn of toch voor een verduisterend gordijn? Op maat gemaakte gordijnen maken jouw huis dus helemaal compleet.

Vraag je proefstalen aan

Aantal stalen: {{ cart.free_sample_item_count }}/10

{{ item.product.name }}

Verwijderen

Rond de aanvraag af

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.