Op maat gemaakte gordijnen
085 130 91 89 ma - vr / 08:30 - 17:00 uur

Warmte in huis creëren met gordijnen


Warmte in huis creëren

Als het buiten weer wat kouder en sneller donker wordt is het altijd leuk om het interieur weer wat warmer aan te kleden. Dit kan op veel verschillende manieren, denk bijvoorbeeld aan het schilderen van een muur, het herinrichten van de woonkamer of kiezen voor nieuwe raamdecoratie. Voor nieuwe raamdecoratie zit je bij Curtain-Company aan het juiste adres!

Onze collectie

Bestaande gordijnen vervangen

Heb je al erg lang dezelfde gordijnen hangen en zijn ze niet meer mooi of zijn de gordijnen aan het slijten dan is het misschien wel eens tijd voor nieuwe. Gordijnen gaan altijd lang mee in het interieur en worden dus (meestal) niet vaak vervangen. Echter komen er wel altijd nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van raamdecoratie. Het is dus de moeite waard om regelmatig te kijken naar nieuwe gordijnstoffen.

 

Nieuwe gordijnen toevoegen aan het interieur

Heb je al gordijnen hangen dan is het ook mogelijk om hier nog extra gordijnen aan toe te voegen. Hangt er al een inbetween of vitrage gordijn voor het raam? Kies er dan voor om er nog een overgordijn voor te hangen! Een overgordijn zorgt voor veel sfeer, zeker in de avonduren. Overgordijnen zijn dikkere stoffen waardoor de ruimte een stuk warmer en knusser aanvoelt.

Het is ook mogelijk om een inbetween of vitrage toe te voegen achter een overgordijn. Een vitrage zorgt er echt voor dat de inkijk verminderd en de zon minder fel naar binnen schijnt. Met een inbetween gordijn is het makkelijker om meer sfeer te creëren omdat hier veel meer soorten van zijn. Kies je bijvoorbeeld voor een standaard of aparte kleur, voor een normale of speciale structuur of voor een gordijn met of zonder glans?

Hoe kies ik de juiste stof?

Ben je van plan om nieuwe gordijnen aan te schaffen maar weet je niet zeker of de desbetreffende stof wat voor jou is? Maak dan gebruik van onze gratis kleurstalenservice. Hierbij is het mogelijk om een aantal gratis stukjes stof te bestellen om ze in het echt te voelen en te zien. Twijfel je nog steeds tussen een aantal stoffen, neem dan contact met ons op voor advies!

Vraag je proefstalen aan

Aantal stalen: {{ cart.free_sample_item_count }}/10

{{ item.product.name }}

Verwijderen

Rond de aanvraag af

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.