Op maat gemaakte gordijnen
085 130 91 89 ma - vr / 08:30 - 17:00 uur

Vragen?

085 130 91 89

Neem dan contact met ons op voor een gratis adviesgesprek via:

  • 100% op maat
  • Eigen atelier
  • Made in NL

Gordijnen

De meeste mensen kiezen voor gordijnen om het interieur sfeervoller te maken. Maar gordijnen hebben veel meer functies dan alleen een warme sfeer voor in je interieur. Denk bijvoorbeeld aan een overgordijn dat de warmte van de zon buiten houdt. Aan een inbetween gordijn voor meer privacy in je kamer of aan verduisterde gordijnen die je hele ruimte donker maakt. Naast dat je huis er sfeervoller uitziet met gordijnen en het meerdere functionele doeleinden heeft, dempen ze ook de akoestiek in jouw ruimtes. 

 

Filter resultaten

Gordijnen op maat

De meeste mensen kiezen een gordijn om het interieur sfeervoller te maken. Maar gordijnen hebben veel meer functies in je interieur, er zijn namelijk 4 verschillende gordijn typen. Denk bijvoorbeeld aan een overgordijn dat de warmte in huis binnen houdt en geen koude lucht vanuit de ramen doorlaat. Een verduisterend gordijn is erg praktisch voor slaapkamers, zeker als je geen rolluiken hebt om het helemaal donker te krijgen. Op deze manier is het toch mogelijk om lekker door te slapen in het weekend! Inbetweens zijn erg trending in deze tijd. Inbetweens zorgen er vooral voor dat mensen niet zomaar van buiten naar binnen kunnen kijken, van binnen naar buiten kijken is goed bij de meeste inbetweens goed mogelijk. Vitrages worden vaak gecombineerd met overgordijnen om overdag de eerste inkijk van buitenaf te stoppen. Een vitrage is een erg dunne stof die er voor zorgt dat de mensen vanuit buiten alleen maar schimmen zien, vitrages houden ook het eerste scherpe zonlicht tegen.

De juiste plooikeuze

Een foute plooikeuze maken bestaat niet. Bij Curtain-Company heb je de keuze uit zes verschillende plooien. De meest gebruikelijke plooien zijn de wave-plooi, enkele plooi en de dubbele plooi. Als je een goedkoop gordijn wilt voor bijvoorbeeld het raam van het kantoor, dan is het slim om te kiezen voor een enkele plooi. Kies je voor een dubbele plooi dan creëer je een klassieke uitstraling in je interieur. Met een wave-plooi geef je een moderne look mee aan je interieur, de wave-plooi is daarom ook erg trending!

Gordijnen 100% op maat

Ga je voor gordijnen van Curtain-Company dan weet je dat je een kwaliteitsgordijn in huis haalt! Wij streven ernaar dat alle gordijnen die wij versturen op maat zijn. Wij meten namelijk alle bestelde gordijnen nog één keer na voor de verzending plaats vindt. Op deze manier weten wij zeker dat de lengte klopt, het gordijn mooi hangt en er geen fouten in de stof zitten. Ook selecteren wij onze stoffen erop dat ze makkelijk behandelbaar zijn. De meeste gordijnstoffen in ons assortiment zijn daarom ook wasbaar en strijkbaar! Met onze meetgarantie en helpdesk is het maken van fouten minimaal. Hierdoor kun jij zelf je gordijnen opmeten en op maat bestellen.

Helpdesk

Heb je hulp nodig bij het nemen van de juiste beslissingen of het ophangen en monteren van de gordijnen? Dan is contact opnemen erg makkelijk! Wil je direct antwoord op je vraag, neem dan contact op via onze live chat voor korte vragen of bel ons even op via 085-1309189 voor wat lastigere vragen. Heb je een uitgebreide vraag die je voor jezelf ook even zwart op wit wilt hebben, stuur dan even een mailtje naar info@curtain-company.nl. Uiteraard zijn wij ook bereikbaar via Instagram en Facebook!

Online gordijnen op maat kopen

Wil je online goedkope gordijnen kopen, dan heb je dit al gedaan in een aantal makkelijke stappen! In maar liefst 4 stappen heb jij je gordijnen al besteld en binnen 10 werkdagen in huis. Een gordijn heb je dus al binnen enkele minuten besteld. Geef ons door welke plooi je wilt en welke maatvoering het gordijn moet krijgen. Als laatste willen wij weten hoe het gordijn verdeeld moet worden en of we het gordijn moeten afwerken met een loodveter of onderzoom. Twijfel je of je de juiste keuze maakt tijdens het invullen, neem dan even contact met ons op en wij helpen je op weg!

Vraag je proefstalen aan

Aantal stalen: {{ cart.free_sample_item_count }}/10

{{ item.product.name }}

Verwijderen

Rond de aanvraag af

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.