Op maat gemaakte gordijnen
085 130 91 89 ma - vr / 08:30 - 17:00 uur

Vragen?

085 130 91 89

Neem dan contact met ons op voor een gratis adviesgesprek via:

  • 100% op maat
  • Eigen atelier
  • Made in NL

Overgordijn

Bij een sfeervolle inrichting horen eigenlijk altijd overgordijnen, ze bepalen mede de sfeer in de ruimte. Daarnaast zijn ze natuurlijk praktisch, denk hierbij aan het creëren van privacy, maar ook de akoestiek verbeterd aanzienlijk als er overgordijnen in de ruimte hangen.

Filter resultaten

Overgordijnen op maat

Bij een sfeervolle inrichting horen eigenlijk altijd overgordijnen, ze bepalen mede de sfeer in de ruimte. Daarnaast zijn ze natuurlijk praktisch, denk hierbij aan het creëren van privacy, maar ook de akoestiek verbeterd aanzienlijk als er overgordijnen in de ruimte hangen. Overgordijnen zijn er in talloze varianten, denk hierbij niet alleen aan de verschillende kleuren, maar ook aan de verschillende structuren die verkrijgbaar zijn. Overgordijnen passen in vrijwel elke ruimte en variëren van een verduisterend of gevoerd gordijn voor de slaapkamer naar een gordijn dat de akoestiek verbeterd in de woonkamer. Onze overgordijnstoffen zijn allemaal kamerhoog waardoor er geen lelijke naden in je gordijn gemaakt hoeven te worden.

De juiste plooikeuze

Een foute plooikeuze maken bestaat niet. Bij Curtain-Company heb je de keuze uit zes verschillende plooien. De meest gebruikelijke plooien zijn de wave-plooi, enkele plooi en de dubbele plooi. Als je een goedkoop gordijn wilt voor bijvoorbeeld het raam van het kantoor, dan is het slim om te kiezen voor een enkele plooi. Kies je voor een dubbele plooi dan creëer je een klassieke uitstraling in je interieur. Met een wave-plooi geef je een moderne look mee aan je interieur, de wave-plooi is daarom ook erg trending!

Gordijnen 100% op maat

Ga je voor gordijnen van Curtain-Company dan weet je dat je een kwaliteitsgordijn in huis haalt! Wij streven ernaar dat alle gordijnen die wij versturen op maat zijn. Wij meten namelijk alle bestelde gordijnen nog één keer na voor de verzending plaats vindt. Op deze manier weten wij zeker dat de lengte klopt, het gordijn mooi hangt en er geen fouten in de stof zitten. Ook selecteren wij onze stoffen erop dat ze makkelijk behandelbaar zijn. De meeste gordijnstoffen in ons assortiment zijn daarom ook wasbaar en strijkbaar! Met onze meetgarantie en helpdesk is het maken van fouten minimaal. Hierdoor kun jij zelf je gordijnen opmeten en op maat bestellen.

Helpdesk

Heb je hulp nodig bij het nemen van de juiste beslissingen of het ophangen en monteren van de gordijnen? Dan is contact opnemen erg makkelijk! Wil je direct antwoord op je vraag, neem dan contact op via onze live chat voor korte vragen of bel ons even op via 085-1309189 voor wat lastigere vragen. Heb je een uitgebreide vraag die je voor jezelf ook even zwart op wit wilt hebben, stuur dan even een mailtje naar info@curtain-company.nl. Uiteraard zijn wij ook bereikbaar via Instagram en Facebook!

Online overgordijnen kopen

Wil je online goedkope overgordijnen kopen, dan heb je dit al gedaan in een aantal makkelijke stappen! In maar liefst 4 stappen heb jij je overgordijnen al besteld en binnen 10 werkdagen in huis. Een overgordijn heb je dus al binnen enkele minuten besteld. Geef ons door welke plooi je wilt en welke maatvoering het overgordijn moet krijgen. Als laatste willen wij weten hoe het overgordijn verdeeld moet worden en of we het gordijn moeten afwerken met een loodveter of onderzoom. Twijfel je of je de juiste keuze maakt tijdens het invullen, neem dan even contact met ons op en wij helpen je op weg!

Vraag je proefstalen aan

Aantal stalen: {{ cart.free_sample_item_count }}/10

{{ item.product.name }}

Verwijderen

Rond de aanvraag af

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.