Op maat gemaakte gordijnen
085 130 91 89 ma - vr / 08:30 - 17:00 uur

Vragen?

085 130 91 89

Neem dan contact met ons op voor een gratis adviesgesprek via:

  • 100% op maat
  • Eigen atelier
  • Made in NL

Verduisterend

Verduisterende gordijnen zijn in eerste instantie bedoeld als slaapkamergordijn. Hierin maken we onderscheid tussen een dim-out gordijn dat meestal voor 80% lichtdicht is en een black-out gordijn dat voor 100% lichtdicht is. Verduisterende gordijnen hebben een hoge isolerende waarde en zijn dus ook uitermate geschikt als tochtgordijn voor bijvoorbeeld een voordeur.

Filter resultaten

Verduisterende gordijnen op maat

Verduisterende gordijnen zijn in eerste instantie bedoeld als slaapkamer gordijn. Hierin heb je twee verschillende soorten, namelijk: dim-out en black-out. Verduisterende gordijnen hebben een hoge isolerende waarde en zijn dus ook uitermate geschikt als tochtgordijn voor bijvoorbeeld een voordeur. Verduisterende gordijnen zijn er in talloze kleuren en structuren. De nieuwste trends zijn verduisterende gordijnen waar een stofstructuur op is aangebracht. Wij kiezen in ons assortiment enkel voor kamerhoge verduisterende gordijnen, het voordeel hiervan is dat er geen naden in het gordijn gemaakt hoeven te worden, deze naden laten namelijk altijd licht door. Verduisterende kwaliteiten zijn altijd iets stuggere kwaliteiten, waardoor ze minder mooi in de plooi hangen. De mooiste plooival krijg je als kiest voor een wave plooi. Zit het verduisterende gordijn dat je zoekt er niet bij? Dan kunnen we een overgordijn kwaliteit ook voor je voeren met een verduisterende voering.

De juiste plooikeuze

Een foute plooikeuze maken bestaat niet. Bij Curtain-Company heb je de keuze uit zes verschillende plooien. De meest gebruikelijke plooien zijn de wave-plooi, enkele plooi en de dubbele plooi. Als je een goedkoop gordijn wilt voor bijvoorbeeld het raam van het kantoor, dan is het slim om te kiezen voor een enkele plooi. Kies je voor een dubbele plooi dan creëer je een klassieke uitstraling in je interieur. Met een wave-plooi geef je een moderne look mee aan je interieur, de wave-plooi is daarom ook erg trending!

Gordijnen 100% op maat

Ga je voor gordijnen van Curtain-Company dan weet je dat je een kwaliteitsgordijn in huis haalt! Wij streven ernaar dat alle gordijnen die wij versturen op maat zijn. Wij meten namelijk alle bestelde gordijnen nog één keer na voor de verzending plaats vindt. Op deze manier weten wij zeker dat de lengte klopt, het gordijn mooi hangt en er geen fouten in de stof zitten. Ook selecteren wij onze stoffen erop dat ze makkelijk behandelbaar zijn. De meeste gordijnstoffen in ons assortiment zijn daarom ook wasbaar en strijkbaar! Met onze meetgarantie en helpdesk is het maken van fouten minimaal. Hierdoor kun jij zelf je gordijnen opmeten en op maat bestellen.

Helpdesk

Heb je hulp nodig bij het nemen van de juiste beslissingen of het ophangen en monteren van de gordijnen? Dan is contact opnemen erg makkelijk! Wil je direct antwoord op je vraag, neem dan contact op via onze live chat voor korte vragen of bel ons even op via 085-1309189 voor wat lastigere vragen. Heb je een uitgebreide vraag die je voor jezelf ook even zwart op wit wilt hebben, stuur dan even een mailtje naar info@curtain-company.nl. Uiteraard zijn wij ook bereikbaar via Instagram en Facebook!

Online verduisterende gordijnen kopen

Wil je online goedkope verduisterende gordijnen kopen, dan heb je dit al gedaan in een aantal makkelijke stappen! In maar liefst 4 stappen heb jij je verduisterende gordijnen al besteld en binnen 10 werkdagen in huis. Een verduisterend gordijn heb je dus al binnen enkele minuten besteld. Geef ons door welke plooi je wilt en welke maatvoering het verduisterende gordijn moet krijgen. Als laatste willen wij weten hoe het verduisterende gordijn verdeeld moet worden en of we het gordijn moeten afwerken met een loodveter of onderzoom. Twijfel je of je de juiste keuze maakt tijdens het invullen, neem dan even contactmet ons op en wij helpen je op weg!

Vraag je proefstalen aan

Aantal stalen: {{ cart.free_sample_item_count }}/10

{{ item.product.name }}

Verwijderen

Rond de aanvraag af

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.