Op maat gemaakte gordijnen
085 130 91 89 ma - vr / 08:30 - 17:00 uur

Vragen?

085 130 91 89

Neem dan contact met ons op voor een gratis adviesgesprek via:

  • 100% op maat
  • Eigen atelier
  • Made in NL

Blauwe gordijnen

Als je op zoek bent naar blauwe gordijnen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een breed assortiment in blauwe gordijnen. Dit komt omdat, ondanks het een gewaagde kleur is, het wel erg gewild is. Blauwe gordijnen zijn redelijk makkelijk te combineren omdat er veel verschillende kleuren blauw zijn. Vraag daarom altijd eerst een gratis kleurstaaltje aan zodat je zeker de juiste keuze maakt. 

Filter resultaten

Blauwe gordijnen

Blauwe gordijnen worden vaak al snel afgeschreven, terwijl ze vaak niet misstaan in het interieur. Blauwe gordijnen zorgen voor een levendige sfeer en brengen rust met zich mee, dit komt doordat de kleur blauw vaak wordt geassocieerd met de zee. Uiteraard zijn er veel kleuren blauw verkrijgbaar! Ga je voor sprekende blauwe gordijnen of neem je toch een veiligere keuze door een blauwgrijze kleur uit te zoeken. Om een mooi overzicht te krijgen is het slim om een aantal gratis kleurstaaltjes aan te vragen zodat je de perfecte blauwe gordijnen voor jouw interieur uit kunt kiezen.

De juiste plooikeuze

Een foute plooikeuze maken bestaat niet. Bij Curtain-Company heb je de keuze uit zes verschillende plooien. De meest gebruikelijke plooien zijn de wave-plooi, enkele plooi en de dubbele plooi. Als je een goedkoop gordijn wilt voor bijvoorbeeld het raam van het kantoor, dan is het slim om te kiezen voor een enkele plooi. Kies je voor een dubbele plooi dan creëer je een klassieke uitstraling in je interieur. Met een wave-plooi geef je een moderne look mee aan je interieur, de wave-plooi is daarom ook erg trending!

Gordijnen 100% op maat

Ga je voor gordijnen van Curtain-Company dan weet je dat je een kwaliteitsgordijn in huis haalt! Wij streven ernaar dat alle gordijnen die wij versturen op maat zijn. Wij meten namelijk alle bestelde gordijnen nog één keer na voor de verzending plaats vindt. Op deze manier weten wij zeker dat de lengte klopt, het gordijn mooi hangt en er geen fouten in de stof zitten. Ook selecteren wij onze stoffen erop dat ze makkelijk behandelbaar zijn. De meeste gordijnstoffen in ons assortiment zijn daarom ook wasbaar en strijkbaar! Met onze meetgarantie en helpdesk is het maken van fouten minimaal. Hierdoor kun jij zelf je gordijnen opmeten en op maat bestellen.

Helpdesk

Heb je hulp nodig bij het nemen van de juiste beslissingen of het ophangen en monteren van de gordijnen? Dan is contact opnemen erg makkelijk! Wil je direct antwoord op je vraag, neem dan contact op via onze live chat voor korte vragen of bel ons even op via 085-1309189 voor wat lastigere vragen. Heb je een uitgebreide vraag die je voor jezelf ook even zwart op wit wilt hebben, stuur dan even een mailtje naar info@curtain-company.nl. Uiteraard zijn wij ook bereikbaar via Instagram en Facebook!

Online blauwe gordijnen kopen

Wil je online goedkope blauwe gordijnen kopen, dan heb je dit al gedaan in een aantal makkelijke stappen! In maar liefst 4 stappen heb jij je blauwe gordijnen al besteld en binnen 10 werkdagen in huis. Een blauw gordijn heb je dus al binnen enkele minuten besteld. Geef ons door welke plooi je wilt en welke maatvoering het blauwe gordijn moet krijgen. Als laatste willen wij weten hoe het gordijn verdeeld moet worden en of we het gordijn moeten afwerken met een loodveter of onderzoom. Twijfel je of je de juiste keuze maakt tijdens het invullen, neem dan even contact met ons op en wij helpen je op weg!

Vraag je proefstalen aan

Aantal stalen: {{ cart.free_sample_item_count }}/10

{{ item.product.name }}

Verwijderen

Rond de aanvraag af

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.