Op maat gemaakte gordijnen
085 130 91 89 ma - vr / 08:30 - 17:00 uur

Vragen?

085 130 91 89

Neem dan contact met ons op voor een gratis adviesgesprek via:

  • 100% op maat
  • Eigen atelier
  • Made in NL

Ecru gordijnen

Ecru gordijnen zijn vaak net iets warmer qua uitstraling dan witte gordijnen. Dit komt omdat ecru tussen de kleuren wit en beige in zit. Wil je een rustig gordijn met een mooie warme uitstraling, kies dan zeker voor ecru gordijnen. Het is een erg makkelijk te combineren kleur en dit zorgt er dus voor dat je niet snel aan vervanging toe bent. Een ecru gordijn zorgt voor een rustige basis in jouw interieur!

Filter resultaten

Ecru gordijnen

Heb je over het algemeen al veel kleuren in huis en wil je het interieur toch rustig houden, dan is het misschien wel verstandig om te kiezen voor ecru gordijnen. Ecru gordijnen zijn erg neutraal en houden daarom ook het interieur erg rustig. De kleur ecru is een echte sfeermaker in huis, kies je voor ecru gordijnen dan kun je een erg warm en knus interieur verwachten. Zeker als je voor dikkere overgordijnen kiest geeft dit een erg warme uitstraling! 

De juiste plooikeuze

Een foute plooikeuze maken bestaat niet. Bij Curtain-Company heb je de keuze uit zes verschillende plooien. De meest gebruikelijke plooien zijn de wave-plooi, enkele plooi en de dubbele plooi. Als je een goedkoop gordijn wilt voor bijvoorbeeld het raam van het kantoor, dan is het slim om te kiezen voor een enkele plooi. Kies je voor een dubbele plooi dan creëer je een klassieke uitstraling in je interieur. Met een wave-plooi geef je een moderne look mee aan je interieur, de wave-plooi is daarom ook erg trending!

Gordijnen 100% op maat

Ga je voor gordijnen van Curtain-Company dan weet je dat je een kwaliteitsgordijn in huis haalt! Wij streven ernaar dat alle gordijnen die wij versturen op maat zijn. Wij meten namelijk alle bestelde gordijnen nog één keer na voor de verzending plaats vindt. Op deze manier weten wij zeker dat de lengte klopt, het gordijn mooi hangt en er geen fouten in de stof zitten. Ook selecteren wij onze stoffen erop dat ze makkelijk behandelbaar zijn. De meeste gordijnstoffen in ons assortiment zijn daarom ook wasbaar en strijkbaar! Met onze meetgarantie en helpdesk is het maken van fouten minimaal. Hierdoor kun jij zelf je gordijnen opmeten en op maat bestellen.

Helpdesk

Heb je hulp nodig bij het nemen van de juiste beslissingen of het ophangen en monteren van de gordijnen? Dan is contact opnemen erg makkelijk! Wil je direct antwoord op je vraag, neem dan contact op via onze live chat voor korte vragen of bel ons even op via 085-1309189 voor wat lastigere vragen. Heb je een uitgebreide vraag die je voor jezelf ook even zwart op wit wilt hebben, stuur dan even een mailtje naar info@curtain-company.nl. Uiteraard zijn wij ook bereikbaar via Instagram en Facebook!

Online ecru gordijnen kopen

Wil je online goedkope ecru gordijnen kopen, dan heb je dit al gedaan in een aantal makkelijke stappen! In maar liefst 4 stappen heb jij je ecru gordijnen al besteld en binnen 10 werkdagen in huis. Een ecru gordijn heb je dus al binnen enkele minuten besteld. Geef ons door welke plooi je wilt en welke maatvoering het ecru gordijn moet krijgen. Als laatste willen wij weten hoe het gordijn verdeeld moet worden en of we het gordijn moeten afwerken met een loodveter of onderzoom. Twijfel je of je de juiste keuze maakt tijdens het invullen, neem dan even contact met ons op en wij helpen je op weg!

Vraag je proefstalen aan

Aantal stalen: {{ cart.free_sample_item_count }}/10

{{ item.product.name }}

Verwijderen

Rond de aanvraag af

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.