Op maat gemaakte gordijnen
085 130 91 89 ma - vr / 08:30 - 17:00 uur

Vragen?

085 130 91 89

Neem dan contact met ons op voor een gratis adviesgesprek via:

  • 100% op maat
  • Eigen atelier
  • Made in NL

Gele gordijnen

Kies je voor gele gordijnen dan haal je een levendige en fleurige kleur in huis. Het is wel een redelijk populaire kleur omdat het makkelijk te combineren is. Als je kiest voor een geel gordijn met een glans dan kan het ook nog eens op goud lijken wat al helemaal een trend is de laatste tijd. Gele gordijnen passen erg goed in een interieur met bijvoorbeeld zwarte meubels. Wil je warmte en gezelligheid in huis creëren, kies dan voor een geel overgordijn om 's avonds alles mee af te sluiten.

Filter resultaten

Gele gordijnen

Gele gordijnen, een kleur die het hele jaar mooi blijft! Je ziet de kleur geel ook steeds vaker terugkomen in de interieurs van deze tijd, de kleur is dus weer helemaal trending. Combineer jouw mooie okergele stoelen met bijpassende (oker)gele gordijnen. Met een mooie kleur geel zorg jij er voor dat jouw interieur er altijd stijlvol en kleurrijk uitziet! Okergeel is een erg warme kleur en zorgt dus voor een warm gevoel in huis, hiernaast is de kleur okergeel makkelijk te combineren met bruine en oranje tinten. Er kan natuurlijk veel verschil zitten in gele gordijnstoffen op basis van kleur en structuur, vraag daarom altijd eerst een aantal gratis kleurstaaltjes aan zodat je de juiste kleurkeuze maakt.

De juiste plooikeuze

Een foute plooikeuze maken bestaat niet. Bij Curtain-Company heb je de keuze uit zes verschillende plooien. De meest gebruikelijke plooien zijn de wave-plooi, enkele plooi en de dubbele plooi. Als je een goedkoop gordijn wilt voor bijvoorbeeld het raam van het kantoor, dan is het slim om te kiezen voor een enkele plooi. Kies je voor een dubbele plooi dan creëer je een klassieke uitstraling in je interieur. Met een wave-plooi geef je een moderne look mee aan je interieur, de wave-plooi is daarom ook erg trending!

Gordijnen 100% op maat

Ga je voor gordijnen van Curtain-Company dan weet je dat je een kwaliteitsgordijn in huis haalt! Wij streven ernaar dat alle gordijnen die wij versturen op maat zijn. Wij meten namelijk alle bestelde gordijnen nog één keer na voor de verzending plaats vindt. Op deze manier weten wij zeker dat de lengte klopt, het gordijn mooi hangt en er geen fouten in de stof zitten. Ook selecteren wij onze stoffen erop dat ze makkelijk behandelbaar zijn. De meeste gordijnstoffen in ons assortiment zijn daarom ook wasbaar en strijkbaar! Met onze meetgarantie en helpdesk is het maken van fouten minimaal. Hierdoor kun jij zelf je gordijnen opmeten en op maat bestellen.

Helpdesk

Heb je hulp nodig bij het nemen van de juiste beslissingen of het ophangen en monteren van de gordijnen? Dan is contact opnemen erg makkelijk! Wil je direct antwoord op je vraag, neem dan contact op via onze live chat voor korte vragen of bel ons even op via 085-1309189 voor wat lastigere vragen. Heb je een uitgebreide vraag die je voor jezelf ook even zwart op wit wilt hebben, stuur dan even een mailtje naar info@curtain-company.nl. Uiteraard zijn wij ook bereikbaar via Instagram en Facebook!

Online gele gordijnen kopen

Wil je online goedkope gele gordijnen kopen, dan heb je dit al gedaan in een aantal makkelijke stappen! In maar liefst 4 stappen heb jij je gele gordijnen al besteld en binnen 10 werkdagen in huis. Een geel gordijn heb je dus al binnen enkele minuten besteld. Geef ons door welke plooi je wilt en welke maatvoering het gele gordijn moet krijgen. Als laatste willen wij weten hoe het gordijn verdeeld moet worden en of we het gordijn moeten afwerken met een loodveter of onderzoom. Twijfel je of je de juiste keuze maakt tijdens het invullen, neem dan even contact met ons op en wij helpen je op weg!

Vraag je proefstalen aan

Aantal stalen: {{ cart.free_sample_item_count }}/10

{{ item.product.name }}

Verwijderen

Rond de aanvraag af

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.