Op maat gemaakte gordijnen
085 130 91 89 ma - vr / 08:30 - 17:00 uur

Vragen?

085 130 91 89

Neem dan contact met ons op voor een gratis adviesgesprek via:

  • 100% op maat
  • Eigen atelier
  • Made in NL

Witte gordijnen

Witte gordijnen, eigenlijk in elke ruimte en interieur wel toepasbaar. Witte gordijnen zijn vooral populair door de vitrage, een gordijnstof om de eerste inkijk en zon tegen te houden. Tegenwoordig zijn er ook witte gordijnen in de vorm van inbetweens en overgordijnen. Vaak worden witte gordijnen gebruikt om een frisse en neutrale look te creëren in huis. Bang dat ze te snel vies worden? Geen probleem, alle witte gordijnstoffen zijn gewoon wasbaar!

Filter resultaten

Witte gordijnen

Witte gordijnen worden vaak gezien als een veilige keuze, dit is ook wel zo, maar het maakt het niet minder mooi! Witte gordijnen passen eigenlijk in elk interieur en zullen daarom ook nooit storen. Bij witte gordijnen wordt er vaak gedacht aan vitrages, deze zijn namelijk bijna altijd wit. Om witte gordijnen niet meer zo saai te laten lijken, zijn er tegenwoordig veel verschillende structuren beschikbaar in de kleur wit. Witte gordijnen passen perfect in een botanisch interieur, omdat in dit soort interieur al veel verschillende kleuren voorkomen houden witte gordijnen het interieur rustig. Vitrages worden in alle interieurs gebruikt en worden vaak aangeschaft omdat dit soort gordijnen veel voordelen met zich meebrengen.

De juiste plooikeuze

Een foute plooikeuze maken bestaat niet. Bij Curtain-Company heb je de keuze uit zes verschillende plooien. De meest gebruikelijke plooien zijn de wave-plooi, enkele plooi en de dubbele plooi. Als je een goedkoop gordijn wilt voor bijvoorbeeld het raam van het kantoor, dan is het slim om te kiezen voor een enkele plooi. Kies je voor een dubbele plooi dan creëer je een klassieke uitstraling in je interieur. Met een wave-plooi geef je een moderne look mee aan je interieur, de wave-plooi is daarom ook erg trending!

Gordijnen 100% op maat

Ga je voor gordijnen van Curtain-Company dan weet je dat je een kwaliteitsgordijn in huis haalt! Wij streven ernaar dat alle gordijnen die wij versturen op maat zijn. Wij meten namelijk alle bestelde gordijnen nog één keer na voor de verzending plaats vindt. Op deze manier weten wij zeker dat de lengte klopt, het gordijn mooi hangt en er geen fouten in de stof zitten. Ook selecteren wij onze stoffen erop dat ze makkelijk behandelbaar zijn. De meeste gordijnstoffen in ons assortiment zijn daarom ook wasbaar en strijkbaar! Met onze meetgarantie en helpdesk is het maken van fouten minimaal. Hierdoor kun jij zelf je gordijnen opmeten en op maat bestellen.

Helpdesk

Heb je hulp nodig bij het nemen van de juiste beslissingen of het ophangen en monteren van de gordijnen? Dan is contact opnemen erg makkelijk! Wil je direct antwoord op je vraag, neem dan contact op via onze live chat voor korte vragen of bel ons even op via 085-1309189 voor wat lastigere vragen. Heb je een uitgebreide vraag die je voor jezelf ook even zwart op wit wilt hebben, stuur dan even een mailtje naar info@curtain-company.nl. Uiteraard zijn wij ook bereikbaar via Instagram en Facebook!

Online witte gordijnen kopen

Wil je online goedkope witte gordijnen kopen, dan heb je dit al gedaan in een aantal makkelijke stappen! In maar liefst 4 stappen heb jij je witte gordijnen al besteld en binnen 10 werkdagen in huis. Een wit gordijn heb je dus al binnen enkele minuten besteld. Geef ons door welke plooi je wilt en welke maatvoering het witte gordijn moet krijgen. Als laatste willen wij weten hoe het gordijn verdeeld moet worden en of we het gordijn moeten afwerken met een loodveter of onderzoom. Twijfel je of je de juiste keuze maakt tijdens het invullen, neem dan even contact met ons op en wij helpen je op weg!

Vraag je proefstalen aan

Aantal stalen: {{ cart.free_sample_item_count }}/10

{{ item.product.name }}

Verwijderen

Rond de aanvraag af

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.