Op maat gemaakte gordijnen
085 130 91 89 ma - vr / 08:30 - 17:00 uur

Vragen?

085 130 91 89

Neem dan contact met ons op voor een gratis adviesgesprek via:

  • 100% op maat
  • Eigen atelier
  • Made in NL

Zonwerende gordijnen

Zonwerende gordijnen zijn over het algemeen dikke gordijnstoffen waardoor ze effectief het zonlicht kunnen blokkeren. Ze verminderen de hoeveelheid licht wat de kamer in komt, dit resulteert in een koelere en comfortabele omgeving. Zonwerende gordijnen functioneren als een soort extra isolatielaag. Ze kunnen helpen om de temperatuur in de kamer te regulieren waardoor er bijvoorbeeld geen airco nodig is.

Filter resultaten

Zonwerende gordijnen

Heb je veel of grote ramen in huis wat zorgt voor veel lichtinval. Dan kunt u wel eens last ervaren van het scherpe zonlicht of (snelle) opwarming van het huis. Om te voorkomen dat je een airco moet aanschaffen, is er een goed alternatief. Namelijk; zonwerende gordijnen. Zonwerende gordijnen zijn dikke stoffen welke het zonlicht tegen houden, hierdoor blijft de hitte/warmte achter het gordijn hangen en komt het dus niet de kamer is. Dit zorgt voor een koele omgeving welke goed te regulieren is. Daarnaast zorgen zonwerende gordijnen ook voor de nodige privacy en beschermd het eventuele andere materialen van verkleuring en vervaging. Let op dat zonwerende gordijnen niet per definitie verduisterende gordijnen zijn. Daarnaast kunnen zonwerende gordijnen in elke omgeving en ruimte worden gebruikt voor een goed resultaat.

De juiste plooikeuze

Een foute plooikeuze maken bestaat niet. Bij Curtain-Company heb je de keuze uit zes verschillende plooien. De meest gebruikelijke plooien zijn de wave-plooi, enkele plooi en de dubbele plooi. Als je een goedkoop gordijn wilt voor bijvoorbeeld het raam van het kantoor, dan is het slim om te kiezen voor een enkele plooi. Kies je voor een dubbele plooi dan creëer je een klassieke uitstraling in je interieur. Met een wave-plooi geef je een moderne look mee aan je interieur, de wave-plooi is daarom ook erg trending!

Gordijnen 100% op maat

Ga je voor gordijnen van Curtain-Company dan weet je dat je een kwaliteitsgordijn in huis haalt! Wij streven ernaar dat alle gordijnen die wij versturen op maat zijn. Wij meten namelijk alle bestelde gordijnen nog één keer na voor de verzending plaats vindt. Op deze manier weten wij zeker dat de lengte klopt, het gordijn mooi hangt en er geen fouten in de stof zitten. Ook selecteren wij onze stoffen erop dat ze makkelijk behandelbaar zijn. De meeste gordijnstoffen in ons assortiment zijn daarom ook wasbaar en strijkbaar! Met onze meetgarantie en helpdesk is het maken van fouten minimaal. Hierdoor kun jij zelf je gordijnen opmeten en op maat bestellen.

Helpdesk

Heb je hulp nodig bij het nemen van de juiste beslissingen of het ophangen en monteren van de gordijnen? Dan is contact opnemen erg makkelijk! Wil je direct antwoord op je vraag, neem dan contact op via onze live chat voor korte vragen of bel ons even op via 085-1309189 voor wat lastigere vragen. Heb je een uitgebreide vraag die je voor jezelf ook even zwart op wit wilt hebben, stuur dan even een mailtje naar info@curtain-company.nl. Uiteraard zijn wij ook bereikbaar via Instagram en Facebook!

Online zonwerende gordijnen kopen

Wil je online goedkope zonwerende gordijnen kopen, dan heb je dit al gedaan in een aantal makkelijke stappen! In maar liefst 4 stappen heb jij je zonwerende gordijn al besteld en binnen 10 werkdagen in huis. Een zonwerend gordijn heb je dus al binnen enkele minuten besteld. Geef ons door welke plooi je wilt en welke maatvoering het zonwerende gordijn moet krijgen. Als laatste willen wij weten hoe het gordijn verdeeld moet worden en of we het gordijn moeten afwerken met een loodveter of onderzoom. Twijfel je of je de juiste keuze maakt tijdens het invullen, neem dan even contact met ons op en wij helpen je op weg! Heb je meer informatie nodig over zonwerende gordijnen, lees dan onze handige blog over isolerende gordijnen eens door.

Vraag je proefstalen aan

Aantal stalen: {{ cart.free_sample_item_count }}/10

{{ item.product.name }}

Verwijderen

Rond de aanvraag af

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.