Op maat gemaakte gordijnen
085 130 91 89 ma - vr / 08:30 - 17:00 uur

Gratis kleurstalenservice

Je bent online op zoek naar nieuwe gordijnen, en je ziet een leuke gordijnstof voorbijkomen. Wat nu? Bij Curtain-Company hebben wij een gratis kleurstalen service. Hiermee sturen wij gratis stukjes stof naar je op. Dit zijn geknipte stukjes stof en groot genoeg om een beslissing te kunnen maken op basis van structuur en kleur.

Een stalenservice is erg handig omdat je op deze manier het stukje stof thuis kunt zien en voelen. Dit maakt het maken van de keuze uiteindelijk makkelijker.

Kleurstaaltjes die op werkdagen vóór 16.00 worden besteld worden nog dezelfde dag verzonden. De kleurstaaltjes worden als brievenbuspost verzonden. Op deze manier heb je de stukjes stof al snel in huis!

Hoe bestel ik een kleurstaaltje?

Als je een mooie stof hebt gevonden dan is het mogelijk om op “Gratis proefstaal aanvragen” te klikken. Als je dit doet komt het product in de winkelwagen (kosten: €0,00). Uiteraard is het mogelijk om meerdere kleurstaaltjes aan te vragen, maximaal 10.

Vul je gegevens in en bevestig de aanvraag. Op dit moment ontvangen wij de aanvraag en sturen we de kleurstaaltjes zo snel mogelijk naar je op!

Heb je nog vragen of is er iets niet duidelijk? Neem dan contact met ons op voor een gratis adviesgesprek.

E-mail: info@curtain-company.nl
Tel: 085-1309189

Vraag je proefstalen aan

Aantal stalen: {{ cart.free_sample_item_count }}/10

{{ item.product.name }}

Verwijderen

Rond de aanvraag af

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.