Op maat gemaakte gordijnen
085 130 91 89 ma - vr / 08:30 - 17:00 uur

Vragen?

085 130 91 89

Neem dan contact met ons op voor een gratis adviesgesprek via:

  • 100% op maat
  • Eigen atelier
  • Made in NL

Rail

Een gordijnrail is alleen te bestellen inclusief gordijnen!

Een gordijn hangt pas echt mooi als het ook aan de juiste rail wordt gehangen. Om meteen alles in huis te hebben bieden wij de mogelijkheid om er meteen een gordijnrail bij te bestellen. De rail wordt compleet geleverd met de juiste runners, eindkapje, plafondsteunen en bevestigingsmateriaal. Als je de gordijnen mooi wilt laten aansluiten tegen de muur dan kunnen wij deze ook voor je buigen. Zo hoef je niet meer eerst naar bouwmarkt maar kan je meteen aan de slag. 

Filter resultaten

DS-Gordijnrail 

Het gordijn valt mooi in de plooi zonder dat het ergens tegenaan stoot door altijd 8 cm ruimte tussen het gordijn en de muur te houden. Zitten er uitstekende delen aan de muur zoals raamkrukken, vensterbanken of radiatoren waar het gordijn voor komt te hangen? Blijf hier dan altijd 8 cm voor zodat je een mooie plooi creëert. 

Monteer je de gordijnrail tussen 2 muren? Vul deze dan breedte in bij “lengte rail zonder bocht”. Wanneer je een raam hebt met aan de zijkanten muur. Zorg er dan voor dat het gordijn en de rail aan beide kanten 15cm het raam overlapt. Is dit niet het geval, en je wilt de gordijnrail toch mooi aan laten sluiten tegen de muur. Vul dan in bij lengte bocht links en/of rechts de afstand van muur tot aan de plek waar je de gordijnrails gaat monteren.

TIP: twijfel je over de lengte van de bocht? Bestel deze dan iets langer. Je kunt deze namelijk altijd afzagen.

LET OP!

Het kan het ook zo zijn dat je geen bocht nodig hebt omdat de rail tegen een muur eindigt.

Als je een bocht nodig hebt vul dan de lengte in, in het desbetreffende veld. Indien je één bocht wilt vink dan bocht +1 aan, en als je 2 bochten wilt vink dan bocht +1 en bocht +2 aan.

Vraag je proefstalen aan

Aantal stalen: {{ cart.free_sample_item_count }}/10

{{ item.product.name }}

Verwijderen

Rond de aanvraag af

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.