Op maat gemaakte gordijnen
085 130 91 89 ma - vr / 08:30 - 17:00 uur

Vragen?

085 130 91 89

Neem dan contact met ons op voor een gratis adviesgesprek via:

  • 100% op maat
  • Eigen atelier
  • Made in NL

Rolgordijn Boston | Semi - Transparant

Ben je op zoek naar praktische raambekleding wat niet veel ruimte inneemt? Kies dan voor semi - transparante rolgordijnen en verstel de hoogte zoals jij ze wilt hebben hangen. Onze semi - transparante rolgordijnen zorgen voor voldoende privacy in huis en zijn in veel kleuren beschikbaar. Semi - transparante rolgordijnen zijn eigenlijk de meest standaard rolgordijnen en zijn daarom te verkrijgen tegen een scherpe prijs.

Filter resultaten

Semi- transparant rolgordijn op maat

Semi- transparante rolgordijnen worden nog altijd veel toegepast in verschillende interieurs. Het grote voordeel van semi- transparante rolgordijnen is dat het weinig ruimte in beslag neemt en makkelijk te bedienen is. Het semi- transparante rolgordijn doek valt namelijk altijd recht omlaag. Hierbij heb je nog wel een keuze of het normaal moet afrollen of contrarollend. Contrarollende rolgordijnen zijn erg handig als bijvoorbeeld het raam of deurbeslag in de weg zit. Tegenwoordig is het mogelijk om te kiezen voor een montageprofiel, dit zorgt voor extra makkelijke montage. Zet het juiste aantal steunen naast elkaar en klik het rolgordijn er met alle gemak in!

De juiste stofkeuze

De juiste stofkeuze maken voor een rolgordijn is niet erg lastig. Stel vast of je op zoek bent naar iets wat verduisterd, tegen de zon werkt of iets tegen de privacy. Het assortiment bestaat namelijk uit screens, verduisterende of semi- transparante rolgordijn stoffen. De verduisterende rolgordijn stoffen zijn verkrijgbaar met een witte of gekleurde achterkant. En de screenszijn verkrijgbaar in twee verschillende transparanties, zo kun je zelf bepalen hoeveel zon er binnen komt. Onze semi- transparante rolgordijn stoffen zijn zijn in eerste instantie bedoelt om de privacy te behouden, maar kunnen ook goed gebruikt worden tegen de zon.

Rolgordijnen 100% op maat

Ga je voor rolgordijnen van Curtain-Company dan weet je dat je een rolgordijn van kwaliteit in huis haalt! Wij streven er naar dat alle rolgordijnen die wij versturen op maat zijn. Wij controleren elk rolgordijn op fouten voordat wij ze versturen. Op deze manier weten wij zeker dat er niets mis is met het rolgordijn. Alle rolgordijnstoffen zijn met zorg geselecteerd. Alle stoffen zijn dus ook makkelijk af te doen met een vochtige doek. Onze screen rolgordijnen zijn zelfs brandvertragend. Zelf inmeten is extra makkelijk gemaakt met onze handige meetinstructies!

Helpdesk

Heb je hulp nodig bij het nemen van de juiste beslissingen of het ophangen en monteren van de rolgordijnen? Dan is contact opnemen erg makkelijk! Wil je direct antwoord op je vraag, neem dan contact op via onze live chat voor korte vragen of bel ons even op via 085-1309189 voor wat lastigere vragen. Heb je een uitgebreide vraag die je voor jezelf ook even zwart op wit wilt hebben, stuur dan even een mailtje naar info@curtain-company.nl. Uiteraard zijn wij ook bereikbaar via Instagram en Facebook!

Online semi- transparante rolgordijnen kopen

Wil je online goedkope semi- transparante rolgordijnen kopen, dan heb je dit al gedaan in een aantal makkelijke stappen! In maar liefst 6 stappen heb jij je semi- transparante rolgordijnen al besteld en binnen 15 werkdagen in huis. Een rolgordijn heb je dus al binnen enkele minuten besteld. Geef ons de exacte maatvoering en alle specifieke voorkeuren door zodat wij alles naar wens voor jou op maat kunnen maken. Twijfel je of je de juiste keuze maakt tijdens het invullen, neem dan even contact met ons op en wij helpen je op weg!

Vraag je proefstalen aan

Aantal stalen: {{ cart.free_sample_item_count }}/10

{{ item.product.name }}

Verwijderen

Rond de aanvraag af

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.