Op maat gemaakte gordijnen
085 130 91 89 ma - vr / 08:30 - 17:00 uur

Vragen?

085 130 91 89

Neem dan contact met ons op voor een gratis adviesgesprek via:

  • 100% op maat
  • Eigen atelier
  • Made in NL

Gele rolgordijnen

Kies je voor gele rolgordijnen dan haal je een levendige en fleurige kleur in huis. Het is wel een redelijk populaire kleur omdat het makkelijk te combineren is. Gele rolgordijn zijn makkelijk te combineren met warme kleuren, denk hierbij aan aardse tinten. Wil je warmte en gezelligheid in huis creëren, kies dan voor een geel rolgordijn om 's avonds alles mee af te sluiten. De kleur geel is ook perfect geschikt voor bijvoorbeeld een fleurige kinderkamer.

Filter resultaten

Gele rolgordijnen

Gele rolgordijnen, een kleur die het hele jaar mooi blijft! Je ziet de kleur geel ook steeds vaker terugkomen in de interieurs van deze tijd, de kleur is dus weer helemaal trending. Combineer jouw mooie okergele stoelen met bijpassende gele rolgordijnen. Met een mooie kleur geel zorg jij er voor dat jouw interieur er altijd stijlvol en kleurrijk uitziet! Geel is een erg warme herfst kleur en zorgt dus voor een warm gevoel in huis, hiernaast is de geel makkelijk te combineren met bruine en oranje tinten. Om zeker te zijn van de gele rolgordijnen is het mogelijk om een aantal gratis kleurstaaltjes aan te vragen zodat je de juiste kleurkeuze maakt.

Gratis kleurstalen zodat jij de juiste keuze maakt

Ben je aandachtig op zoek naar een rolgordijn maar heb je nog geen idee naar welke kleur of transparantie je voorkeur uit gaat? Dan is het al mogelijk om met één klik op de knop een rolgordijn kleurstaaltje in de winkelmand te plaatsen. Uiteraard is het mogelijk en toegestaan om meerdere rolgordijn kleurstaaltjes aan te vragen, zodat je thuis makkelijk kunt vergelijken. Als je bijvoorbeeld veel last hebt van de binnenkomende zon kun je de afweging maken om te kiezen voor een “standaard” semi- transparant rolgordijn of een wat duurder screen rolgordijn van betere kwaliteit. Vergelijk de prijzen makkelijk op onze site door jouw voorkeuren in te voeren en bestel eenvoudig in een aantal stappen!

Rolgordijnen nog nooit zo makkelijk gemonteerd

Ben je bang dat de montage te lastig is? Tegenwoordig hebben ze daar iets op bedacht! Standaard wordt een rolgordijn aan beide zijkanten vastgezet d.m.v. een klik steun, hier is weinig aan veranderd. Het nadeel hiervan is dat er op de centimeter nauwkeurig gemonteerd moet worden. Tegenwoordig bestaat er een “montageprofiel”. Dit is een extra aluminium “balk” met een sleuf er in welke boven het rolgordijn loopt. Plaats de bijbehorende steunen recht naast elkaar in het plafond of in de muur en klik het rolgordijn binnen enkele seconden vast. Voor het montageprofiel brengen we wel een klein extra bedrag in rekening, maar het bespaart een hoop onzekerheid en tijd! Meer informatie hierover? Neem dan contact met ons op.

Helpdesk

Heb je hulp nodig bij het nemen van de juiste beslissingen of het ophangen en monteren van de rolgordijnen? Dan is contact opnemen erg makkelijk! Wil je direct antwoord op je vraag, neem dan contact op via onze live chat voor korte vragen of bel ons op via 085-1309189 voor wat lastigere vragen. Heb je een uitgebreide vraag die je voor jezelf ook zwart op wit wilt hebben, stuur dan even een mailtje naar info@curtain-company.nl. Uiteraard zijn wij ook bereikbaar via Instagram en Facebook!

Online gele rolgordijnen kopen

Wil je online goedkope gele rolgordijnen kopen, dan heb je dit al gedaan in een aantal makkelijke stappen! In maar liefst 6 á 7 stappen heb jij je gele rolgordijn al besteld en binnen 15 werkdagen in huis. Een geel rolgordijn heb je dus al binnen enkele minuten besteld. Geef ons jouw voorkeuren door en welke maatvoering het gele rolgordijn moet krijgen. Twijfel je of je de juiste keuze maakt tijdens het bestellen van het gele rolgordijn, neem dan even contact met ons op en wij helpen je op weg!

Vraag je proefstalen aan

Aantal stalen: {{ cart.free_sample_item_count }}/10

{{ item.product.name }}

Verwijderen

Rond de aanvraag af

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.