Op maat gemaakte gordijnen
085 130 91 89 ma - vr / 08:30 - 17:00 uur

Vragen?

085 130 91 89

Neem dan contact met ons op voor een gratis adviesgesprek via:

  • 100% op maat
  • Eigen atelier
  • Made in NL

Ivoor rolgordijnen

Ivoor rolgordijnen zijn vaak net iets warmer van kleur dan witte rolgordijnen. De kleur ivoor is ook wel off-white te noemen om een vergelijking te maken met een bekende term. Zoek je een rolgordijn dat dezelfde kleur als de muur heeft dan zou een ivoor rolgordijn wel eens de perfecte oplossing kunnen zijn. Het is een erg neutrale kleur en dit zorgt er dus voor dat je niet snel uitgekeken bent op de kleur. Een ivoor rolgordijn zorgt voor een neutrale basis in jouw interieur!

Filter resultaten

Ivoor rolgordijnen

Een ivoor gekleurd rolgordijn zit eigenlijk tussen de kleuren wit en beige in. Vaak wordt deze kleur gekozen zodat het ivoor rolgordijn dezelfde kleur heeft als de muur. Het creëert rust in jouw interieur en zal totaal niet storend zijn. Een ivoor rolgordijn is ook wel off-white te noemen. Het is een warmere kleur dan wit en houdt jouw interieur neutraal. Er is niet veel keuze in ons assortiment, mocht je iets vergelijkbaars willen zien kijk dan bij witte of beige rolgordijnen.

Gratis kleurstalen zodat jij de juiste keuze maakt

Ben je aandachtig op zoek naar een rolgordijn maar heb je nog geen idee naar welke kleur of transparantie je voorkeur uit gaat? Dan is het al mogelijk om met één klik op de knop een rolgordijn kleurstaaltje in de winkelmand te plaatsen. Uiteraard is het mogelijk en toegestaan om meerdere rolgordijn kleurstaaltjes aan te vragen, zodat je thuis makkelijk kunt vergelijken. Als je bijvoorbeeld veel last hebt van de binnenkomende zon kun je de afweging maken om te kiezen voor een “standaard” semi- transparant rolgordijn of een wat duurder screen rolgordijn van betere kwaliteit. Vergelijk de prijzen makkelijk op onze site door jouw voorkeuren in te voeren en bestel eenvoudig in een aantal stappen!

Rolgordijnen nog nooit zo makkelijk gemonteerd

Ben je bang dat de montage te lastig is? Tegenwoordig hebben ze daar iets op bedacht! Standaard wordt een rolgordijn aan beide zijkanten vastgezet d.m.v. een klik steun, hier is weinig aan veranderd. Het nadeel hiervan is dat er op de centimeter nauwkeurig gemonteerd moet worden. Tegenwoordig bestaat er een “montageprofiel”. Dit is een extra aluminium “balk” met een sleuf er in welke boven het rolgordijn loopt. Plaats de bijbehorende steunen recht naast elkaar in het plafond of in de muur en klik het rolgordijn binnen enkele seconden vast. Voor het montageprofiel brengen we wel een klein extra bedrag in rekening, maar het bespaart een hoop onzekerheid en tijd! Meer informatie hierover? Neem dan contact met ons op.

Helpdesk

Heb je hulp nodig bij het nemen van de juiste beslissingen of het ophangen en monteren van de rolgordijnen? Dan is contact opnemen erg makkelijk! Wil je direct antwoord op je vraag, neem dan contact op via onze live chat voor korte vragen of bel ons op via 085-1309189 voor wat lastigere vragen. Heb je een uitgebreide vraag die je voor jezelf ook zwart op wit wilt hebben, stuur dan even een mailtje naar info@curtain-company.nl. Uiteraard zijn wij ook bereikbaar via Instagram en Facebook!

Online ivoor rolgordijnen kopen

Wil je online goedkope ivoor rolgordijnen kopen, dan heb je dit al gedaan in een aantal makkelijke stappen! In maar liefst 6 á 7 stappen heb jij je ivoor rolgordijn al besteld en binnen 15 werkdagen in huis. Een ivoor rolgordijn heb je dus al binnen enkele minuten besteld. Geef ons jouw voorkeuren door en welke maatvoering het ivoor rolgordijn moet krijgen. Twijfel je of je de juiste keuze maakt tijdens het bestellen van het ivoor rolgordijn, neem dan even contact met ons op en wij helpen je op weg!

Vraag je proefstalen aan

Aantal stalen: {{ cart.free_sample_item_count }}/10

{{ item.product.name }}

Verwijderen

Rond de aanvraag af

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.